27/01/2015 16:59
obat perangsang
Jual Obat Perangsang Wanita

18/02/2014 01:28
nuyu
bw......

27/07/2013 21:11
syidaa
singgah sini..done
following you:D

15/07/2013 14:09
shaisaf
jom dapatkan bawal plain
murah2 dengan kami...

22/07/2012 21:34
bukittinggi fas
SALAM KENAL DARI KAIN SULAM
DAN TELEKUNG BUKITTINGGI

23/03/2012 13:54
huzai
singgah sini :)

18/03/2012 08:08
mila
assalamualaikum.... saya
nak beli buku bagas tangan
bu apsha. tapi saya cari di
beberapa kedai buku, tak
ada.. nina ada jual tak?

26/01/2012 04:35
TikaShoppe
Jalan-jalan:D

25/01/2012 04:23
zures
salam ziarah...dah lama tak
singgah sini..:D

15/01/2012 05:54
UmmIrfan
Hai Nina..jom exchg link..i
folo sini..:-)
» tengkiew :)

15/01/2012 05:38
UmmIrfan
Kisah seorang ibu yg
akhirnya temui penawar kpd
mslh berat bdn, susu
merudum, kulit bermasalah
etc etc..Ape tipsnya?:-)
» :surprise

30/12/2011 16:01
ninadayu
nice blog :x
» thank you :)

28/12/2011 00:34
abbot
Assalamualaikum. Kak
mOnnnnn!!!!!! ketemu
jua...lama sudahhh nda
jumpa, rindu...
» wa'alaikumussalam abbot sayang :kiss kabare? baby mungkin dah beso dah, tahniah yah ;)

13/12/2011 05:24
zures
salam singgah :D
» salam tahun baharu, lamanya tak nampak :)

02/12/2011 03:38
Azrinna
Selamat petang
» selamat berhujung minggu :)

30/11/2011 23:22
azlina
assalamualaikum kak
mon....nak gi jenguk laman
mukabuku mu tapi kenapa x
de dlm senarai friends list
.....ok
» wa'alaikumussalam Az > : D < tak tahu pulak macamana boleh ilang.. kekadang mukabuku ini mengelirukan, mental kita dibuatnya. Cuti sekolah ni kemana? :)

14/11/2011 06:01
Mamasya
Aslmkum k.Mon.cerianya
anak2 murid k.Mon...deko cc
pun cantik.kalau masih di
sana,boleh juga ikut sama
belajar lagi dg k.Mon..:x
» Wa'alaikumussalam mamasya sayang.. :kiss nanti satu waktu pasti kita ditemukan lagi.. Amin1001 peluk cium buat puteri awak > : D <

26/10/2011 06:19
fizan Sewaddict
Assalamualaikum kak nina..
tenang saja singgah di
sini....
» wa'alaikumusalam dear fizan. Terimakasih singgah taman kakmOn nie, sering2 lah jenguk kita di sini, nak cantas bunga2 layu pun ok gak, ada gunting kat bawah tu, fizan amik la seniri > : D <

23/10/2011 19:49
norashburn
Salam kakmOn.. hobi baru
menghias kamar pengantin
ke?.. bestnya!
» salam dear, nie mukan hobi baru, sejak berkurun lamanya.. tengkiew :kisss

23/10/2011 00:25
ctnaemah
Salam kenal kak mon..sy dah
cuba buat red velvet
resepi akak..sangat2 sedap
rasanya.Terima kasih
bebanyak ya:)
» Alhamdulillah, terimakasih juga singgah ziarah kakmOn di sini.. Salam ukhuwah > : D <

20/10/2011 00:58
azlina
asslmkm kak mon taniah kak
berkenan dgn gambar yg ats
sekali tu ctk rak yg di
blkng tu...
» wa'alaikumussalam.. > : D < rak tu abang kita yang jual, tempah dari luar, btw kabare Az, anak2 sehat?

05/10/2011 14:16
kakliza
Salam..kakliza akan ke
Brunei pada 30 Oktober 2011
untuk hadir dalam pesta
makanan disana..semoga
dapat berjumpa dengan
Nina..Bagaimana yer...
» Alhamdulillah, Insya Allah kita tunggu :)

[1632 entries] next»

Free ShoutBox:
OGGIX.com
 
Supported by:
Female.Store.co.id :: Toko Baju Butik Online